Over

Tanja,

Sinds februari 2013 ben ik de trotse eigenaar van BloemenAtelier De Astrantia. Wat begon als een klein Atelier naast mijn baan als MBO Docent bloem is inmiddels uitgeroeid tot een mooi bloeiend ‘Atelier’ waarin ik fulltime werkzaam ben. Dit betekend dat ik nu kan doen wat ik het liefste doe… werken met bloemen, planten en mensen. Ik geloof dat je met bloemen handen en voeten kan geven aan emoties, welke dat ook is. En dat is in mijn optiek het aller mooiste wat je voor iemand kan doen. Of het nu gaat om een verjaardag boeket, bruidsbloemwerk of rouwbloemwerk. Het persoonlijke aspect en uw wensen zijn van belang bij het maken van verschillende arrangementen.

Ik werk vanuit mijn ‘Atelier’ en heb dus geen traditionele winkel. Al het bloemwerk is uitsluitend op bestelling beschikbaar. In mijn ogen bestaat standaard bloemwerk niet. Doordat wij enkel op bestelling werken word het gemaakt aan de hand van uw wensen en zijn de bloemen altijd vers.

Bij de Spar in Zaamslag en de Spar in Sint Jansteen hebben wij een ‘bloemenstalletje’ hier staan boeketten en planten voor u klaar. Daar heeft u ook de mogelijkheid om bloemen te bestellen en / of op te halen.